Ağ balıq buğlaması
Lazım olanlar:
- 200 qram duzlu ağ balıq qurusu
- 20 qram un
- 50 qarm soğan
- 100 qarm pomidor
- 5 diş sarımsaq
- 20 qram zeytun yağı
- şüyüd
- istiot,duz
Duzlu ağ balıq filesi 1 gün soyuq suda saxlanılır,hissələrə bölünür və üzərinə un səpilir.Duz və istiot vurulduqdan sonra zeytun yağında qızardılır.Xırda doğranmış tərəvəzlər yağa tökülür,üzərinə isə xırda doğranmış şüyüd və qızardılmış balıq qoyulur.Zəif odda hazır olana qədər bişirilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Soyuq şorba
15 yanvar 2017
Pendırli sousda balıq.
15 yanvar 2017
Toyuq və pendirli yaşıl salat
15 yanvar 2017
Sobada balıq qızartması
15 yanvar 2017
İspanaqlı toyuq salatı
15 yanvar 2017
Duzlu xiyarla perlova şorbası
15 yanvar 2017
“Yeni il”salatı
14 yanvar 2017
Badımcanlı göbələkli yay yeməyi
15 yanvar 2017
"Ağ balıq buğlaması" haqqında müzakirə