Ağ balıq buğlaması

  • Müəllif: redaktr
  • Tarix: 29 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 2 157
  • 0 rəy

 Ağ balıq buğlaması
Lazım olanlar:
- 200 qram duzlu ağ balıq qurusu
- 20 qram un
- 50 qarm soğan
- 100 qarm pomidor
- 5 diş sarımsaq
- 20 qram zeytun yağı
- şüyüd
- istiot,duz
Duzlu ağ balıq filesi 1 gün soyuq suda saxlanılır,hissələrə bölünür və üzərinə un səpilir.Duz və istiot vurulduqdan sonra zeytun yağında qızardılır.Xırda doğranmış tərəvəzlər yağa tökülür,üzərinə isə xırda doğranmış şüyüd və qızardılmış balıq qoyulur.Zəif odda hazır olana qədər bişirilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Ağ balıq buğlaması" haqqında müzakirə