Badımcanlı göbələkli yay yeməyi
Lazım olanlar:
– 2 ədəd iri badımcan
– 3 ədəd pomidor
– 6 ədəd göbələk
– 150 qram holland pendiri
– 3 diş sarımsaq
– smetan
– zeytun yağı
– duz, istiot
Badımcanlar halqa-halqa doğranıb, üsünə duz və istiot səpilib iri tavaya düzülür. Üzərinə halqa şəkilndə doğranmış pomidorları düzüb, sametan sürtülür və sürtkəcdən keçirilmiş göbələklər qoyulur. Sonda rəndələnmiş pendir göbələklərin üstünə qoyulub zeytun yağı tökülür, duxovkada bişirilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Göbələkli küftə
15 yanvar 2017
Sobada bişən tərəvəzli toyuq
15 yanvar 2017
Sobada xırt-xırt börək
28 yanvar 2017
Tavada tərəvəzli ət qovurması
15 yanvar 2017
Tərəvəzli badımcan kürüsü
15 yanvar 2017
“Yeni il”salatı
14 yanvar 2017
Doyduran pizza
29 yanvar 2017
Mal əti və göbələkli basdırma
15 yanvar 2017
Qışa tədarük-Pomidor sousunda badımcan
5 yanvar 2017
"Badımcanlı göbələkli yay yeməyi" haqqında müzakirə