 
                        
                    Pendırli sousda balıq.
Lazım olan ərzaqlar: 500 qr balıq filesi, 400 qr brokkoli, ½ stəkan 10% qaymaq, 50 qr rəndələnmiş pendir, ½ stəkan limon şirəsi, şüyüd, bitki yağı, duz, ağ istiot.
Hazırlanma qaydası: Balıq filesini porsiya tikələrinə kəsin, duzlayıb istiotlayın, üzərinə limon şirəsi səpin və 15 dəqiqə dincə qoyun. Balığı tavada qızardın, üzərinə qaymaq tökərək 5 dəqiqə isidin. Balığı götürün, qalan qaymağı, rəndələnmış pendiri və xırda doğranmış şüyüdü əlavə edin. Qatılaşana qədər qarışdırın. Ayrıca brokkoloni qızardın. Balığı brokkolı və pendir sousu ilə masaya verin.
Online film
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
“Tacir” salatı
                                                         15 yanvar 2017
                                                    
                                                Ədviyyatlı balıq bozartması
                                                         15 yanvar 2017
                                                    
                                                Ağ balıq buğlaması
                                                         29 yanvar 2017
                                                    
                                                “ Banan zərifliyi”
                                                         15 yanvar 2017
                                                    
                                                Manqo salatı
                                                         16 yanvar 2017
                                                    
                                                Pendirli toyuq kotleti
                                                         15 yanvar 2017
                                                    
                                                Göbələk və bibərli pizza
                                                         16 yanvar 2017
                                                    
                                                Balıq bişirməyin sirləri
                                                         3 yanvar 2017
                                                    
                                                Pendirli şüyüdlü peraşki
                                                         15 yanvar 2017
                                                    
                                                 
                            
 
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                    
"Pendırli sousda balıq." haqqında müzakirə