Pendırli sousda balıq.
Lazım olan ərzaqlar: 500 qr balıq filesi, 400 qr brokkoli, ½ stəkan 10% qaymaq, 50 qr rəndələnmiş pendir, ½ stəkan limon şirəsi, şüyüd, bitki yağı, duz, ağ istiot.
Hazırlanma qaydası: Balıq filesini porsiya tikələrinə kəsin, duzlayıb istiotlayın, üzərinə limon şirəsi səpin və 15 dəqiqə dincə qoyun. Balığı tavada qızardın, üzərinə qaymaq tökərək 5 dəqiqə isidin. Balığı götürün, qalan qaymağı, rəndələnmış pendiri və xırda doğranmış şüyüdü əlavə edin. Qatılaşana qədər qarışdırın. Ayrıca brokkoloni qızardın. Balığı brokkolı və pendir sousu ilə masaya verin.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
“Tacir” salatı
15 yanvar 2017
Ədviyyatlı balıq bozartması
15 yanvar 2017
Ağ balıq buğlaması
29 yanvar 2017
“ Banan zərifliyi”
15 yanvar 2017
Manqo salatı
16 yanvar 2017
Pendirli toyuq kotleti
15 yanvar 2017
Göbələk və bibərli pizza
16 yanvar 2017
Balıq bişirməyin sirləri
3 yanvar 2017
Pendirli şüyüdlü peraşki
15 yanvar 2017
"Pendırli sousda balıq." haqqında müzakirə