Pendırli sousda balıq.

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 759
  • 0 rəy

Pendırli sousda balıq.
Lazım olan ərzaqlar: 500 qr balıq filesi, 400 qr brokkoli, ½ stəkan 10% qaymaq, 50 qr rəndələnmiş pendir, ½ stəkan limon şirəsi, şüyüd, bitki yağı, duz, ağ istiot.
Hazırlanma qaydası: Balıq filesini porsiya tikələrinə kəsin, duzlayıb istiotlayın, üzərinə limon şirəsi səpin və 15 dəqiqə dincə qoyun. Balığı tavada qızardın, üzərinə qaymaq tökərək 5 dəqiqə isidin. Balığı götürün, qalan qaymağı, rəndələnmış pendiri və xırda doğranmış şüyüdü əlavə edin. Qatılaşana qədər qarışdırın. Ayrıca brokkoloni qızardın. Balığı brokkolı və pendir sousu ilə masaya verin.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Pendırli sousda balıq." haqqında müzakirə