Armudlu desert
Armudlu desert
Ərzaqlar:
6 ədəd yumurta
3 stəkan bal
1 qəhvə fincanı limon suyu
1 xörək qaşığı qoz
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 xörək qaşığı darçın
Hazırlanması:
Armudun qabığı soyulur, ortadan iki hissəyə bölünür. Tumları çıxarılır və ortası ehmalca oyulur. Oyulmuş hissəsi yuxarı olmaqla tavaya düzülür. Kənarda 1 çay fincanı su ilə bal qarışdırılır, üzərinə limon suyu əlavə edilir və armudların oyulmuş hissəsinə tökülür. Üzərinə bir az kərə yağı əlavə edilir, darçın səpilir, üstü folqa ilə örtülür. Orta istilikdə armudlar yumşalana qədər bişirilir. Soyuduqdan sonra üzərinə qoz əlavə edilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Prinses tacı
15 yanvar 2017
Almalı qurabiyə
15 yanvar 2017
Duzlu peçenye
29 yanvar 2017
Brınza ilə şarlotka
15 yanvar 2017
Toyuqlu saray plovu
14 yanvar 2017
Göbələkli plov
29 yanvar 2017
Qadın kaprizi
15 yanvar 2017
Qovurmalı bulqur plovu
15 yanvar 2017
Ballı pudinq
15 yanvar 2017
"Armudlu desert" haqqında müzakirə