Brınza ilə şarlotka
Lazım olan ərzaqlar:
Çörək – 200 qr
Süd – 1/2 stəkan
Yumurta – 1 ədəd
Brınza (ağ pendir) – 50qr
Kərə yağı – 1 xörək qaşığı
Hazırlanma qaydası:
Çörək dilimlənərək, süddə isladılır, yağlanmış və süxari səpilmiş hündür tavaya və ya qazana düzülür. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş brınza səpilir. Üzərinə yenə də süddə isladılmış çörək qoyulur. Sonuncu qat çörək olmalıdır. Kərə yağı sürtkəcdən keçirilib şarlotkanın üzərinə səpilir, süddə çalınmış yumurta tökülür, düz səpilir və axırda sürtgəcdən keçirilmiış pendir əlavə edilərək sobada qızardılır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Ballı pudinq
15 yanvar 2017
Təzə soğanlı və pendirli çörək.
15 yanvar 2017
Xamalı yumurtalı çörək dilimləri
15 yanvar 2017
Alma ilə şarlotta
15 yanvar 2017
Albalı ilə pirojna
16 yanvar 2017
Armudlu desert
15 yanvar 2017
Kökəlmək istəyənlərin menyusuna
28 dekabr 2016
Günəş çörək
15 yanvar 2017
"Brınza ilə şarlotka" haqqında müzakirə