Prinses tacı
Dərin bir qabın içərisinə 2,5 stəkan su töküb üzərinə 6 xörək qaşığı mannı 6 xörək qaşığı şəkər tozu əlavə edib qalınlaşana kimi zəif odun üzərinə qarışdıra-qarışdıra bişirilir. Soyuduqdan sonra üzərinə 1 paket vanil və yarım stəkan xırda doğranmış qoz əlavə edilir.
Prinses tacının kakaolu hissəsi üçün 2 stəkan südün içərisinə 5 xörək qaşığı mannanın üzərinınə, 5 yemək qaşığı şəkər tozu və 1 yemək qaşığı kakao əlavə edib zəif xodda bişirilir. Bişməyə yaxın içərisinə 3 ədəd bitter şokolad qoyulur və qarışdıırılır.
Formalı qab kərə yağı ilə zəif yağlanır, əvvəlcə vişnə sousu və ya jelesi qabın içərisinə tökülür, sonra qozlu bişmə əlavə edilir. Ən üst hissəyə isə şokoladlı bişmə tökülür və forma tamamlandıqdan sonra qab çevrilir və içərisindəki boğqaba qoyulur. Prinses tacının üstünə qoz səpilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Dördayaqlı qadın
4 yanvar 2017
Ağ paltarlar və aspirin
4 yanvar 2017
Vanil haqqında bilmədikləriniz
5 yanvar 2017
Fındıq haqqında bilmədikləriniz
4 yanvar 2017
"Prinses tacı" haqqında müzakirə