Prinses tacı

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 389
  • 0 rəy

Prinses tacı.
Dərin  bir  qabın  içərisinə  2,5  stəkan  su  töküb  üzərinə  6  xörək  qaşığı  mannı  6  xörək  qaşığı  şəkər  tozu  əlavə edib  qalınlaşana  kimi  zəif  odun  üzərinə  qarışdıra-qarışdıra  bişirilir. Soyuduqdan  sonra  üzərinə  1  paket  vanil  və yarım  stəkan  xırda  doğranmış  qoz  əlavə  edilir.
Prinses  tacının  kakaolu  hissəsi  üçün  2  stəkan  südün  içərisinə  5  xörək  qaşığı  mannanın  üzərinınə, 5  yemək qaşığı  şəkər  tozu  və  1  yemək  qaşığı  kakao  əlavə  edib  zəif  xodda  bişirilir. Bişməyə  yaxın  içərisinə  3  ədəd  bitter şokolad  qoyulur  və  qarışdıırılır.
Formalı  qab  kərə  yağı  ilə  zəif  yağlanır, əvvəlcə  vişnə  sousu  və  ya  jelesi  qabın  içərisinə  tökülür, sonra  qozlu bişmə  əlavə  edilir. Ən  üst  hissəyə  isə  şokoladlı  bişmə  tökülür  və  forma  tamamlandıqdan  sonra  qab  çevrilir  və içərisindəki  boğqaba  qoyulur. Prinses  tacının  üstünə  qoz  səpilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Prinses tacı" haqqında müzakirə