Ballı pudinq
8 nəfərlik desert hazırlamaq üçün lazım olan ərzaqlar:
Duru bal – 6 xörək qaşığı.
Ağ çörək – 8 dilim.
Yumurta – 1 ədəd
Kərə yağı – 175 qram
Hazırlanma qaydası:
Çörəyin üzü kəsilir və ölçüsü 5 sm olan kvadratlara bölünür. Çörəyi bir qədər süddə islatdıqdan sonra çıxarılır ki, suyu süzülsün. Çörək dilimləri çalınmış yumurtaya batırılıb yağda üzü qızılı rəng alınana qədər qızardılır. Qızarmış çörəyi yağlanmış formaya qoyub üzərinə 6 xörək qaşığı qaynar su əlavə edilmiş bal tökülür. Qızdırılmış sobada 30 dəqiqə bişirilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Brınza ilə şarlotka
15 yanvar 2017
Kivi və bananla kəsmikli piroq
16 yanvar 2017
Alma ilə şarlotta
15 yanvar 2017
Çörəkotlu peçenye
15 yanvar 2017
Kanarsayağı toyuq
16 yanvar 2017
“Yeni il”salatı
14 yanvar 2017
Armudlu desert
15 yanvar 2017
Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri
15 yanvar 2017
Xırçıldayan "Yeni il salatı"
22 yanvar 2017
"Ballı pudinq" haqqında müzakirə