“ Banan zərifliyi”
Lazım olan ərzaqlar:
2 banan, 1\2 stəkan 20% qaymaq, ¼ plitka şokolad.
Hazırlanması:
Bananları təmizləyin, çəngəllə əzin, püre halına gətirin. Üzərinə qaymaq tökərək eynicinsli kütlə alınana qədər qarışdırın.
Bananlı püreni fincanlara tökün və soyumaq üçün 1-2 saat buzdolabına qoyun.
Soyumuş pürenin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş sokoladı səpin və şokolad dilimləri ilə bəzəyib masaya verin.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Kokteyl reseptləri
15 yanvar 2017
Bananlı muss
15 yanvar 2017
Pendırli sousda balıq.
15 yanvar 2017
Sərinləşdirici içkilər
15 yanvar 2017
Bahar keksi
15 yanvar 2017
Şokoladlı fındıqlı tort
16 yanvar 2017
Sərinləşdirici içkilər
15 yanvar 2017
Qozlu keks
15 yanvar 2017
"“ Banan zərifliyi”" haqqında müzakirə