“Tacir” salatı
Lazım olan ərzaqlar:
Hisə verilmiış forel balığı – 200qr
Yumurta – 4 ədəd
Uzun düyü – 200 qr
Baş soğan – 1 ədəd
Qırmızı balıq kürüsü – 2 xörək qaşığı, təzə xiyar, limon, şüyüd, mayonez.
Hazırlanma qaydası:
1. Düyü və yumurtanı suda bişirin. Düyünü axar su altında yuyun, yumurtanın qabığını soyun. Soğanı təmizləyin. Foreli, yumurta və soğanı xırda kubik şəklində doğrayın. Şüyüdu yuyub doğrayın, bir az bəzəməyə saxlayın.
2. Bütün bunları qarışdırın, mayonez əlavə edin və yenə də qarışdırın və səliqə ilə salat qabına qoyun. Salata kiçik dağ forması verin.
3. Limon və xiyarı yuyun, salfetlə qurudun və nazik dilimlərə kəsin.
4. Hazır salata qırmızı balıq kürüsünü qoyun və üzərini limon və xiyar dilimləri, şüyüd ilə bəzəyin.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Pendırli sousda balıq.
15 yanvar 2017
Toyuqlu düyü salatı
15 yanvar 2017
Yay aylarında hansı salatları yeməli?
29 yanvar 2017
Göbələk və bibərli pizza
16 yanvar 2017
“Fransız” salatı
15 yanvar 2017
Avokado salatı
22 yanvar 2017
“Qış nağılı”salatı
14 yanvar 2017
Xoruz salatı
29 yanvar 2017
Xırçıldayan "Yeni il salatı"
22 yanvar 2017
"“Tacir” salatı" haqqında müzakirə