Toyuq ətindən şaurma
– 500 qram döş əti
– 2 pomidor
– 1 xiyar
– 100 qram ketçup
– 50 qram mayonez
– 200 qram kələm
– ½ stəkan kefir
– 1 qırmızı soğan
– lavaş
– bitki yağı
– duz,istiot
1.Toyuğun döş əti hissələrə bölünür.
2.Ət yağda qızardılır,duz-istiot vurulur.
3.Kələm nazik doğranır,duz,mayonez vurulur.
4.Soğan halqa şəlində doğranır.
5.Ketçup mayonezə qatılır.
6.Pomidor,xiyar doğranır.
7.Yuxanın üzərinə toyuq ətinin 1/4 hissəsi qoyulur, kələm,xiyar, pomidor əlavə edib,sous tökülür.
8.Yuxa bükülən zaman içindəkilər dağılmasın deyə bir tərəfdən içəri doğru qatlanır.
NUŞ OLSUN!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Yay aylarında hansı salatları yeməli?
29 yanvar 2017
Toyuq və pendirli yaşıl salat
15 yanvar 2017
Lavaşda ərəb şaurması
15 yanvar 2017
Vegeterian şaurma
15 yanvar 2017
Ətli şaurma
15 yanvar 2017
Dadlı, yüngül, tərəvəzli salat
15 yanvar 2017
Yeni il salatları - Dil və göbələk salatı
29 yanvar 2017
Xırçıldayan "Yeni il salatı"
22 yanvar 2017
Yay salatı
15 yanvar 2017
"Toyuq ətindən şaurma" haqqında müzakirə