Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 222
  • 0 rəy

Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri
Lazım olanlar:
* 850 qram toyuğun döş əti
* 4 xörək qaşığı zeytun yağı
* 1 xörək qaşığı nar turşusu
* 1 çay qaşığı pul bibər
* 1 çay qaşığı kimyon
* 1 çay qaşığı sumax
* 2 diş sarımsaq
* 2 çay qaşığı duz
* 1 çay qaşığı istiot
Qızartmaq üçün:
* lazım olan qədər duru yağ
* suxari.
Yuxarıda yazılanlardan qarışım hazırlanır.
Toyuğun döş əti yuyulur, suyu süzüldükdən sonra tikə şəklində doğranır. Sonra tikələr hazırladığımız marinada qoyulur, üstü örtülü şəkildə soyuducuda 4-5 saat saxlanılır. Sonra ətlər soyuducudan çıxarılır. Tikələrin hər iki üzü suxarıya batırılır və qaynar yağda qızardılır.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri" haqqında müzakirə