Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri
Lazım olanlar:
* 850 qram toyuğun döş əti
* 4 xörək qaşığı zeytun yağı
* 1 xörək qaşığı nar turşusu
* 1 çay qaşığı pul bibər
* 1 çay qaşığı kimyon
* 1 çay qaşığı sumax
* 2 diş sarımsaq
* 2 çay qaşığı duz
* 1 çay qaşığı istiot
Qızartmaq üçün:
* lazım olan qədər duru yağ
* suxari.
Yuxarıda yazılanlardan qarışım hazırlanır.
Toyuğun döş əti yuyulur, suyu süzüldükdən sonra tikə şəklində doğranır. Sonra tikələr hazırladığımız marinada qoyulur, üstü örtülü şəkildə soyuducuda 4-5 saat saxlanılır. Sonra ətlər soyuducudan çıxarılır. Tikələrin hər iki üzü suxarıya batırılır və qaynar yağda qızardılır.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Təzə soğanlı toyuq sote
15 yanvar 2017
“Yeni il”salatı
14 yanvar 2017
İspanaqlı toyuq salatı
15 yanvar 2017
Pendir və şüyüdlü toyuq ruleti
14 yanvar 2017
Mərci və bulqur kotleti
15 yanvar 2017
Souslu-dadlı döş əti qızartması
15 yanvar 2017
Yerkökü və toyuq salatı
14 yanvar 2017
Rəngli bibər salatı
15 yanvar 2017
Sodalı kotlet qızartması
15 yanvar 2017
"Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri" haqqında müzakirə