Alma ilə şarlotta
Lazım olan ərzaqlar:
– 10 dilim dairəvi doğranmış boyat çörək
– 4 xörək qaşığı ərinmiş yağ
– 8-10 turş olmayan alma
– 4-5 yumurta
– 1-2 stəkan şəkər tozu
– 0,5 litr süd.
Çörəklər yağa batırılıb tavaya düzülür, üzərinə nazik alma dilimləri düzülür. Tavanın diametri az olsa çörək və alma dilimlərini üst-üstə də yığmaq olur. Yumurta şəkər tozu ilə qarışdırılıb yaxşıca çalınır, üzərinə süd əlavə edilib alma və çörək dilimlərinin üstünə tökülür, duxovkada bişirilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Xamalı yumurtalı çörək dilimləri
15 yanvar 2017
Alma şarlotkası
15 yanvar 2017
Almalı qurabiyə
15 yanvar 2017
Şokoladlı çorək
15 yanvar 2017
Brınza ilə şarlotka
15 yanvar 2017
Günəş çörək
15 yanvar 2017
Almalı keks
15 yanvar 2017
Zəncəfilli almalı kompot
15 yanvar 2017
Yeni il salatları
29 yanvar 2017
"Alma ilə şarlotta" haqqında müzakirə