Yerkökü və toyuq salatı
Lazım olanlar:
* toyuğun döş əti – 400 qram
* yerkökü – 300 qram
* üyüdülmüş qoz – 4 xörək qaşığı
* mayonez – 1 xörək qaşığı
* sarımsaq – 1 diş
* şüyüd – 1 dəstə
* smetan – 1,5 stəkan
* duz.
Toyuğun döş əti bişirilir, soyuduqdan sonra dərin qaba xırda dopğranır. Yerkökü bişirildikdən sonra ətin üzərinə rəndələnir. Sarımsaq, qoz, mayonez, smetan və duz əlavə edilib qarışdırılır. Salatın üstü xırda doğranmış şüyüdlə bəzədilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Manqo salatı
16 yanvar 2017
İspanaqlı toyuq salatı
15 yanvar 2017
Yay aylarında hansı salatları yeməli?
29 yanvar 2017
“Fransız” salatı
15 yanvar 2017
Pendir və şüyüdlü toyuq ruleti
14 yanvar 2017
Avokado salatı
22 yanvar 2017
Toyuq və pendirli yaşıl salat
15 yanvar 2017
“Yeni il”salatı
14 yanvar 2017
Toyuqlu tərəvəz salatı
15 yanvar 2017
"Yerkökü və toyuq salatı" haqqında müzakirə