Souslu-dadlı döş əti qızartması

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 3 042
  • 0 rəy

Souslu-dadlı döş əti qızartması.
Lazım olanlar:
* 500 qram döş əti
* 1 xörək qaşığı smetan
* kəklikotu, duz, istiot, pul bibər
* suxari
* duru yağ.
Bulaşdırmaq üşün:
* 1 iri stəkan un
* 1 ədəd yumurta.
Toyuğun döş əti uzunsov kəsilir və bir qaba yığılır. Üzərinə ədviyyatlar, suxari və smetan tökülüb yaxşıca qarışdırılır və ətlər bu sousda 30 dəqiqə saxlanılır.
Tavaya duru yağ əlavə edilib, yaxşı qızdırılır. Ətlər əvvəlcə yumurtaya sonra isə una batırılıb qaynar tavada qızardılır.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Souslu-dadlı döş əti qızartması" haqqında müzakirə