Souslu-dadlı döş əti qızartması
Lazım olanlar:
* 500 qram döş əti
* 1 xörək qaşığı smetan
* kəklikotu, duz, istiot, pul bibər
* suxari
* duru yağ.
Bulaşdırmaq üşün:
* 1 iri stəkan un
* 1 ədəd yumurta.
Toyuğun döş əti uzunsov kəsilir və bir qaba yığılır. Üzərinə ədviyyatlar, suxari və smetan tökülüb yaxşıca qarışdırılır və ətlər bu sousda 30 dəqiqə saxlanılır.
Tavaya duru yağ əlavə edilib, yaxşı qızdırılır. Ətlər əvvəlcə yumurtaya sonra isə una batırılıb qaynar tavada qızardılır.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Ətli badımcan qızartması
29 yanvar 2017
Təzə soğanlı toyuq sote
15 yanvar 2017
Marinadlaşdırılmış toyuq dilimləri
15 yanvar 2017
Sobada balıq qızartması
15 yanvar 2017
Kartof kotleti
15 yanvar 2017
Xardal souslu toyuq
15 yanvar 2017
Kələm kotleti
15 yanvar 2017
Sodalı kotlet qızartması
15 yanvar 2017
Mal əti və göbələkli basdırma
15 yanvar 2017
"Souslu-dadlı döş əti qızartması" haqqında müzakirə