Təzə soğanlı və pendirli çörək.
* 1 bütöv bulka çörək
* 250 qram pendir
* 100 qram kərə yağı
* 1 kiçik dəstə göy soğan
* zövqə görə spesin.
Hazırlanması:
Qızdırıcı soba 180 dərəcə qızdırılır. Çörək ortadan bölünür və arası bıçaqla aralanır, duxovkada 15 dəqiqə qızardılır. Pendir nazik-nazik doğranır, çörəyin arasına qoyulur, üzərinə duru yağ tökülür, xırda doğranmış göy soğan səpilir, zövqə görə spesin əlavə olunur. Sonra çörək folqaya bükülüb 1-2 dəqiqə qril sobasında qızardılır. Folqa 2 tərəfdən diş çöpü ilə deşilir. Qızarılan zaman pendir tamamilə əriməlidir. Çörək boyat olarsa, yeməyiniz daha ləzzətli olar.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Brınza ilə şarlotka
15 yanvar 2017
Xırçıldayan "Yeni il salatı"
22 yanvar 2017
“Yeni il”salatı
14 yanvar 2017
Xamalı yumurtalı çörək dilimləri
15 yanvar 2017
Kələm kotleti
15 yanvar 2017
Günəş çörək
15 yanvar 2017
Pendirli toyuq kotleti
15 yanvar 2017
Alma ilə şarlotta
15 yanvar 2017
Ballı pudinq
15 yanvar 2017
"Təzə soğanlı və pendirli çörək." haqqında müzakirə