Təzə soğanlı və pendirli çörək.

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 366
  • 0 rəy

Təzə soğanlı və pendirli çörək
* 1 bütöv bulka çörək
* 250 qram pendir
* 100 qram kərə yağı
* 1 kiçik dəstə göy soğan
* zövqə görə spesin.
Hazırlanması:
Qızdırıcı soba 180 dərəcə qızdırılır. Çörək ortadan bölünür və arası bıçaqla aralanır, duxovkada 15 dəqiqə qızardılır. Pendir nazik-nazik doğranır, çörəyin arasına qoyulur, üzərinə duru yağ tökülür, xırda doğranmış göy soğan səpilir, zövqə görə spesin əlavə olunur. Sonra çörək folqaya bükülüb 1-2 dəqiqə qril sobasında qızardılır. Folqa 2 tərəfdən diş çöpü ilə deşilir. Qızarılan zaman pendir tamamilə əriməlidir. Çörək boyat olarsa, yeməyiniz daha ləzzətli olar.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Təzə soğanlı və pendirli çörək." haqqında müzakirə