Kələm kotleti
10 kotlet üçün lazım olanlar:
– 600 qram kələm
– 2 xörək qaşığı mannı
– 200 qram quru çörək
– 50 qram bitki yağı
– 50 qram su
– duz,istiot
1. Kələm blenderdə çox xırda üyüdülür, su, duz, istiot qatılıb duru yağda qızardılır. Yumuşaq olması üçün qızardılan zaman tavanın qapağı örtülü saxlanılır.
2. Kələm dərin bir qabın içinə tökülüb, üzərinə mannı əlavə olunub, qarışdırılır.
3. Bir neçə dəqiqə sonra kələmə üyüdülmüş quru çörək əlavə edilib qarışdırılır.
4. Tavaya duru yağ tökülüb qızdırılır, kələm qarışımının hər iki üzü qızardılır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Toyuq ətindən şaurma
15 yanvar 2017
Toyuqlu tərəvəz salatı
15 yanvar 2017
Souslu-dadlı döş əti qızartması
15 yanvar 2017
DADLI-LƏZZƏTLİ TOYUQ KOTLETİ
15 yanvar 2017
Xırçıldayan "Yeni il salatı"
22 yanvar 2017
Mal əti və göbələkli basdırma
15 yanvar 2017
Göbələkli küftə
15 yanvar 2017
Ətli badımcan qızartması
29 yanvar 2017
Yay salatı
15 yanvar 2017
"Kələm kotleti" haqqında müzakirə