Ərikli qatlar
Lazım olan ərzaqlar:
400 qram qat-qat xəmir, 1 banka konservləşdirilmiş ərik, 1 yumurta.
Hazırlanması:
Qat-qat xəmir yayılır, 8-10 sm-li kvadratlara kəsilir.
Kvadratların üzəri çalınmış yumurta çəkilir və içərisi bişinti kağızı olan qaba qoyulur. Ərikləri lay-lay kəsərək xəmirin üzərinə qoyulur, bərabər olaraq bütün xəmirin üzərinə qoyulur.
Sobada 200 C-də 20-25 dəqiqə bişirilir. Stola verildikdə üzərinə şəkərli pudra səpilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Albalı ilə pirojna
16 yanvar 2017
Milfoy (qat-qat) xəmirin hazırlanması.
15 yanvar 2017
"Yeni il" peçenyesi
22 yanvar 2017
Günəş çörək
15 yanvar 2017
Tərəvəzlərin içində bişən mantı
16 yanvar 2017
Şokoladlı çorək
15 yanvar 2017
Çörəkotlu peçenye
15 yanvar 2017
Qovurmalı pizza
15 yanvar 2017
"Ərikli qatlar" haqqında müzakirə