Almalı keks
Lazım olanlar:
* 4 ədəd yumurta
* 200 qram şəkər tozu
* yarım paket qabartma tozu
* 200 qram un.
Üzəri üçün:
* 3 ədəd alma
* darçın
* şəkər pudrası.
Almalı keksin xəmirini hazırlamaq üçün şəkər tozu və yumurta dərin qabın içərisində mikserlə 5 dəqiqə qarışdırılır. Üzərinə 200 qram un və yarım paket qabartma tozu əlavə edilərək yaxşı qarışdırılır. 28 santimetrlik keks qabına yağlı kağız sərilir və qarışım kağızın üzərinə tökülür. 3 ədəd almanın qabığı soyulur və nazik dilimlənir. Dilimlər keks xəmirinin üzərinə sıx-sıx düzülür.S onra almaların üzərinə darçın səpilir. Keks əvvəlcədən 180* isidilmiş sobada 20-25 dəqiqə ərzində bişirilir. Üzərinə soyuduqdan sonra şəkər pudrası səpilir və soyuduqdan sonra doğranır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Krem şantili keks
15 yanvar 2017
Limonlu keks
15 yanvar 2017
Portağallı kişmişli keks
15 yanvar 2017
Almalı qurabiyə
15 yanvar 2017
Şokoladlı keks
15 yanvar 2017
Limonlu keks
15 yanvar 2017
Vişnəli keks
15 yanvar 2017
Kakaolu keks
15 yanvar 2017
Kartoflu-duzlu keks
15 yanvar 2017
"Almalı keks" haqqında müzakirə