Yulaflı-quru meyvəli peçenye
Lazım olanlar:
– 2 stəkan yulaf
– 6 ədəd qaysı (iri əriyin qurusu)
– 4 ədəd xırda ərik qurusu
– 4 xörək qaşığı kişmiş
– 1-2 stəkan qaynar süd
– darçın.
Hazırlanması:
Bütün ərzaqlar xırda doğranır, dərin bir qabın içərisinə tökülüb qarışdırılır. Barmaqların ucunda qarışıma forma verilir və əvvəlcədən 180 dərəcə isidilmiş sobada bişirilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Əncirli-fındıqlı peçenye
15 yanvar 2017
Qozlu kakaolu peçenye
15 yanvar 2017
Duzlu peçenye
29 yanvar 2017
Sitruslu yeni il içkisi
22 yanvar 2017
Qozlu peçenye
14 yanvar 2017
Göbələkli küftə
15 yanvar 2017
Sobada xırt-xırt börək
28 yanvar 2017
Çörəkotlu peçenye
15 yanvar 2017
Ətli badımcan qızartması
29 yanvar 2017
"Yulaflı-quru meyvəli peçenye" haqqında müzakirə