Sitruslu yeni il içkisi

  • Müəllif: redaktr
  • Tarix: 22 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 772
  • 0 rəy

 Sitruslu yeni il içkisi
Meyvəli punş
Punş meyvə qarışımlarından hazırlanmış şirəyə deyilir.
Lazım olanlar
* portağal - 1 ədəd
* limon - 1 ədəd
* ağ kəmşirin şərab - 300 ml
* şəkər tozu - 0,5 stəkan
* rom - 1 stəkan
* mixək - 4 ədəd
* darçın - 1 ədəd
* qoz - 1 ədəd
* qaynar su - 1 litir
Hazırlanma qaydası
Portağal və limonun şirəsi dərin qazana sıxılır,üzərinə ağ şərab,şəkər tozu,darçın,qoz,mixək və rom əlavə edilib qarışdırılır.Qabın ağzı örtülüb 1 saat saxlanılır.Sonra qazana limonun və portağalın qabıqları qoyulur və üzərinə qaynar su və rom əlavə edilir.Hazırlanan punş süfrəyə isti halda verilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Sitruslu yeni il içkisi" haqqında müzakirə