Koromb salatı
Balaca kələm – 1 ədəd
Yerkökü – 3 ədəd
Limon şirəsi – 3 xörək qaşığı
Şəkər tozu – 1 xörək qaşığı
Mayonez – ¼ stəkan
Duz, istiot
Kələm doğranır, kök sürtgəcdən keçirilir, üzərinə duz, istiot, limon şirəsi və şəkər tozu əlavə edilir. Daha sonra mayonez əlavə edərək qarışdırılır. Salat hazırdır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Zəncəfilli almalı kompot
15 yanvar 2017
“Lirə” salatı
16 yanvar 2017
Yay aylarında hansı salatları yeməli?
29 yanvar 2017
“Bahar təravəti” salatı
15 yanvar 2017
İtigo to kivi (yapon mətbəxi)
15 yanvar 2017
Orqanizmi təmizləmək üçün 7 tərəvəz salatı
15 yanvar 2017
Avokado salatı
22 yanvar 2017
Limonlu keks
15 yanvar 2017
Manqo salatı
16 yanvar 2017
"Koromb salatı" haqqında müzakirə