“Bahar təravəti” salatı
Lazım olan ərzaqlar:
– Xərçəng çubuqları – 100qr
– Portağal – 1 ədəd
– Kərəviz – 2-3 yarpaq
– Zeytun
– Keşniş
– ½ stəkan limon və ya laym şirəsi
– Zeytun yağı – 1 xörək qaşığı
– Üzüm sirkəsi 6%-li – 1/2 stəkan
– Duz, istiot qarışığı.
Hazırlanma qaydası:
Portağal təmizlənır, kiçik dilimlərə kəsilir. Xərçəng çubuqları və kərəviz doğranır, zeytunlar halqa şəklində doğranır. Sonra bunlar hamısı qarışdırılır. Limon sirəsi, zeytun yağı, üzüm sirkəsi, duz və istiotla bir yerdə çalınır. Salat, salat qabına tökülür, üzərinə bu qarışıq əlavə olunur və üstü keşnişlə bəzədilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Yaşıl mərci salatı
16 yanvar 2017
Qvatemala salatı
15 yanvar 2017
Bol vitaminli və doydurucu yay salatı
15 yanvar 2017
Qaspaço şorbası
15 yanvar 2017
Ətli salat
15 yanvar 2017
Rəngli bibər salatı
15 yanvar 2017
Karamelli meyvə salatı
15 yanvar 2017
Koromb salatı
15 yanvar 2017
Yeni il salatları - Kral salatı
29 yanvar 2017
"“Bahar təravəti” salatı" haqqında müzakirə