“Bahar təravəti” salatı

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 383
  • 0 rəy

“Bahar təravəti” salatı.
Lazım olan ərzaqlar:
– Xərçəng çubuqları – 100qr
– Portağal – 1 ədəd
– Kərəviz –  2-3 yarpaq
– Zeytun
– Keşniş
– ½ stəkan limon və ya laym şirəsi
– Zeytun yağı – 1 xörək qaşığı
– Üzüm sirkəsi 6%-li  –  1/2 stəkan
– Duz, istiot qarışığı.
Hazırlanma qaydası:
Portağal təmizlənır, kiçik dilimlərə kəsilir. Xərçəng çubuqları və kərəviz doğranır, zeytunlar halqa şəklində doğranır. Sonra bunlar hamısı qarışdırılır. Limon sirəsi, zeytun yağı, üzüm sirkəsi, duz və istiotla bir yerdə çalınır. Salat, salat qabına tökülür, üzərinə bu qarışıq əlavə olunur və üstü keşnişlə bəzədilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"“Bahar təravəti” salatı" haqqında müzakirə