Sobada bişən tərəvəzli toyuq
– toyuq
– kartof
– pomidor
– bibər
– smetan
– zeytun yağı
– duz, istiot
Toyuq yaxşı təmizləndikdən sonra duz, istiot, smetan və yağ qarışımında 6-8 saat saxlanılır.
Sobanın listi yağlanıb, halqa şəklində doğranmış kartoflar, üzərinə yaşıl, qırmızı bibərlər, pomidorlar doğranıb düzülür. Marinə edilmiş toyuqlar bibərlərin üstünə düzüldükdən sonra, rəndələnmiş pendir əlavə edilib sobaya qoyulur.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Toyuq və pendirli yaşıl salat
15 yanvar 2017
Badımcanlı göbələkli yay yeməyi
15 yanvar 2017
Tavada tərəvəzli ət qovurması
15 yanvar 2017
Rəngli bibər salatı
15 yanvar 2017
Kanarsayağı toyuq
16 yanvar 2017
Doyduran pizza
29 yanvar 2017
Tərəvəzli badımcan kürüsü
15 yanvar 2017
Sobada xırt-xırt börək
28 yanvar 2017
Sobada balıq qızartması
15 yanvar 2017
"Sobada bişən tərəvəzli toyuq" haqqında müzakirə