Bananlı muss
Lazım olan ərzaqlar:
Banan- 4 ədəd
Süd- 0,5 litr
Şəkər tozu- 2 çay qaşığı
Döyülmüş darçın-1/2 çay qaışığı
Xırdalanmış buz
Hazırlanma qaydası:
Bananlar təmizləndikdən sonra xırda- xırda doğranır, süd, şəkər tozu, düz, xırdalanmış buz əlavə edilir və həmcins kütlə alınana qədər çalınır
Muss qədəhlərə tökülüb süfrəyə verilir. Üzərinə darçın səpilir və banan dilimləri ilə bəzədilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Kokteyl reseptləri
15 yanvar 2017
Karamelli meyvə salatı
15 yanvar 2017
“ Banan zərifliyi”
15 yanvar 2017
Sərinləşdirici içkilər
15 yanvar 2017
Almalı keks
15 yanvar 2017
İtigo to kivi (yapon mətbəxi)
15 yanvar 2017
Sitruslu yeni il içkisi
22 yanvar 2017
Sərinləşdirici içkilər
15 yanvar 2017
Kivi və bananla kəsmikli piroq
16 yanvar 2017
"Bananlı muss" haqqında müzakirə