Fransiz noxud şorbası

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 16 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 2 027
  • 0 rəy

 Fransiz noxud şorbası.
Tərkibi:
500 qr təzə yaşıl noxud
12 ədəd xırda baş soğan
2-3 xörək qaşığı kərə yağı
zövqə uyğun şəkər
Doğranmış cəfəri
Duz
Hazırlanma qaydası:
Təmizlənmiş soğan ədviyyatla birlikdə yağın yarısı ilə pörtlədilir və bir qədər su əlavə edilir. Sonra noxud tökülərək yenidən 10 dəqiqə pörtlədilir, yenə un əlavə edilir və ehtiyatla qarışdırılır. Duz və qənd əlavə edilir, zəif ocaqda proses şorba hazır olana qədər davam edir. Üzərinə doğranmış cəfəri və kərə yağı əlavə edilərək isti-isti süfrəyə verilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Fransiz noxud şorbası" haqqında müzakirə