Fransiz noxud şorbası
Tərkibi:
500 qr təzə yaşıl noxud
12 ədəd xırda baş soğan
2-3 xörək qaşığı kərə yağı
zövqə uyğun şəkər
Doğranmış cəfəri
Duz
Hazırlanma qaydası:
Təmizlənmiş soğan ədviyyatla birlikdə yağın yarısı ilə pörtlədilir və bir qədər su əlavə edilir. Sonra noxud tökülərək yenidən 10 dəqiqə pörtlədilir, yenə un əlavə edilir və ehtiyatla qarışdırılır. Duz və qənd əlavə edilir, zəif ocaqda proses şorba hazır olana qədər davam edir. Üzərinə doğranmış cəfəri və kərə yağı əlavə edilərək isti-isti süfrəyə verilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Ətli salat
15 yanvar 2017
Bu şorbanı dietoloqlar arıqlamaq məqsədilə tövsiyə edirlər
16 fevral 2017
“Krupenka” şorbası
16 yanvar 2017
Boxça kababı
29 yanvar 2017
Sobada toyuqlu makaron
15 yanvar 2017
Mal əti və tərəvəzlərdən rumınsayağı zraza
16 yanvar 2017
Karamelli meyvə salatı
15 yanvar 2017
Pratik kumpir
22 yanvar 2017
Yay aylarında hansı salatları yeməli?
29 yanvar 2017
"Fransiz noxud şorbası" haqqında müzakirə