Arais( İordaniya mətbəxi)

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 16 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 463
  • 0 rəy

Arais( İordaniya mətbəxi)
Lazım olan ərzaqlar:
Hazır pitə (qalın lavaş)
Ət qiyməsi – 0,5 kq
Bolqar bibəri – 1 ədəd
Pomidor – 2 ədəd
Baş soğan – 1 ədəd
Zeytun yağı
Duz və ədviyyat (zövqə görə)
Hazırlanma qaydası:
Qoyun və dana əti (1:1) 2-3 dəfə ətçəkən maşından keçırilir. Bibər, pomidor və soğan xırda –xırda döğranır və hamısı bir yerdə qarışdırılır.
Lavaşın hər iki tərəfi zeytun yağı ilə yağlanır. Tərəvəzli qiymə onun üzərinə yayılır, sonra lavaş ilə bağlanıb yenidən zeytun yağı ilə yağlanır. 15-20 dəqiqə ərzində sobada bişirilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Arais( İordaniya mətbəxi)" haqqında müzakirə