Arais( İordaniya mətbəxi)
Lazım olan ərzaqlar:
Hazır pitə (qalın lavaş)
Ət qiyməsi – 0,5 kq
Bolqar bibəri – 1 ədəd
Pomidor – 2 ədəd
Baş soğan – 1 ədəd
Zeytun yağı
Duz və ədviyyat (zövqə görə)
Hazırlanma qaydası:
Qoyun və dana əti (1:1) 2-3 dəfə ətçəkən maşından keçırilir. Bibər, pomidor və soğan xırda –xırda döğranır və hamısı bir yerdə qarışdırılır.
Lavaşın hər iki tərəfi zeytun yağı ilə yağlanır. Tərəvəzli qiymə onun üzərinə yayılır, sonra lavaş ilə bağlanıb yenidən zeytun yağı ilə yağlanır. 15-20 dəqiqə ərzində sobada bişirilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Göbələk və bibərli pizza
16 yanvar 2017
Göbələkli küftə
15 yanvar 2017
Qaymaqlı göbələk şorbası
15 yanvar 2017
“Makedoniya salatı”
15 yanvar 2017
Qvatemala salatı
15 yanvar 2017
Mərci və bulqur kotleti
15 yanvar 2017
Albalı ilə pirojna
16 yanvar 2017
Lobyalı toyuq ruleti
15 yanvar 2017
Bol vitaminli və doydurucu yay salatı
15 yanvar 2017
"Arais( İordaniya mətbəxi)" haqqında müzakirə