Qaymaqlı göbələk şorbası

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 2 701
  • 0 rəy

Qaymaqlı göbələk şorbası.
Lazım olan ərzaqlar:
Göbələk – 500 qr.
Qaymaq – 400 qr.
Baş sogan – 3 ədəd.
Zeytun yağı – 100 qr.
Toyuq bulyonu və ya adi su.
Duz, istiot.
Hazırlanması:
Soğan xırda-xırda doğranır, zeytun yağında qovrulur. Qovrulmuş soğana göbələk, duz və istiot qatıb qızardılır. Qızardılmış kütləyə qaymaq əlavə olunub qarışdırılır və 5-6 dəqiqə bişirilir. Sonda qarışığın üzərinə toyuq bulyonu ya adi su əlavə edib blenderlə qarışdırılır.
Online film
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Qaymaqlı göbələk şorbası" haqqında müzakirə