Qaymaqlı göbələk şorbası
Lazım olan ərzaqlar:
Göbələk – 500 qr.
Qaymaq – 400 qr.
Baş sogan – 3 ədəd.
Zeytun yağı – 100 qr.
Toyuq bulyonu və ya adi su.
Duz, istiot.
Hazırlanması:
Soğan xırda-xırda doğranır, zeytun yağında qovrulur. Qovrulmuş soğana göbələk, duz və istiot qatıb qızardılır. Qızardılmış kütləyə qaymaq əlavə olunub qarışdırılır və 5-6 dəqiqə bişirilir. Sonda qarışığın üzərinə toyuq bulyonu ya adi su əlavə edib blenderlə qarışdırılır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
“Krupenka” şorbası
16 yanvar 2017
Lobyalı toyuq ruleti
15 yanvar 2017
Günəbaxan salatı
15 yanvar 2017
Yeni il salatları - Dil və göbələk salatı
29 yanvar 2017
Təzə soğanlı toyuq sote
15 yanvar 2017
İspanaqlı toyuq salatı
15 yanvar 2017
Göbələkli küftə
15 yanvar 2017
Mal əti və tərəvəzlərdən rumınsayağı zraza
16 yanvar 2017
Xardal souslu toyuq
15 yanvar 2017
"Qaymaqlı göbələk şorbası" haqqında müzakirə