Közdə badımcan salatı
Lazım olanlar:
– 1 ədəd iri badımcan
– 3 ədəd qırmızı bibər
– 5 ədəd yaşıl bibər
– cəfəri
– zeytun yağı
– pul bibər
– qara istiot
– duz
– yarım limon.
Badımcan çəngəl vasitəsilə bir-neçə yerdən deşilir və bibərlərlə birlikdə közdə bişirilir. Bişdikdən sonra qaynar halda selofan paketin içərisinə qoyulub ağzı bağlanır. Bir neçə dəqiqədən sonra tərəvəzlərin qabığı rahatca soyulur .Daha sonra tərəvəzlər xırda doğranır, limon sıxılır və duz-istiot, pul bibər əlavə edilir.
Nuş olsun!
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Bol vitaminli və doydurucu yay salatı
15 yanvar 2017
Rəngli bibər salatı
15 yanvar 2017
Tərəvəzli badımcan kürüsü
15 yanvar 2017
Ətli salat
15 yanvar 2017
Ətli badımcan qızartması
29 yanvar 2017
Tavada tərəvəzli ət qovurması
15 yanvar 2017
Yeni il salatları - Dil və göbələk salatı
29 yanvar 2017
Mərcimək salatı
15 yanvar 2017
Qvatemala salatı
15 yanvar 2017
"Közdə badımcan salatı" haqqında müzakirə