Qaymaqlı göbələk şorbası

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 2 262
  • 0 rəy

Qaymaqlı göbələk şorbası.
Lazım olan ərzaqlar:
Göbələk – 500 qr.
Qaymaq – 400 qr.
Baş sogan – 3 ədəd.
Zeytun yağı – 100 qr.
Toyuq bulyonu və ya adi su.
Duz, istiot.
Hazırlanması:
Soğan xırda-xırda doğranır, zeytun yağında qovrulur. Qovrulmuş soğana göbələk, duz və istiot qatıb qızardılır. Qızardılmış kütləyə qaymaq əlavə olunub qarışdırılır və 5-6 dəqiqə bişirilir. Sonda qarışığın üzərinə toyuq bulyonu ya adi su əlavə edib blenderlə qarışdırılır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Qaymaqlı göbələk şorbası" haqqında müzakirə