Təravətləndirici pəhriz
Bu pəhrizi tərəvəz mövsümündə, ay ərzində həftədə iki dəfə saxlamaq məsləhət görülür.
Səhər yeməyi: 1stəkan qatıq və ya 1 çay qaşığı bal qatılmış 1 stəkan ilıq su.
İkinci səhər yeməyi: (saat 10.00) 1 stəkan meyvə şirəsi və ya meyvə və ya tərəvəzlər
Nahar: təzə tərəvəzlərdən yaşıl salat (qöy soğan, sarımsaq, qırmızı turp, xiyar, cəfəri, şüyüd, ispanaq, kələm və s.) və 1 stəkan meyvə şirəsi.
Şam yeməyi: 1 xörək qaşığı yulaf yarması (herkiles) 3 xörək qaşığı ilıq suda 12 saat islatmaya qoyulur. Süfrəyə verməzdən əvvəl 1 xörək qaşığı bal, yarımstəkan şirə və ya 1 limonun suyu əlavə edilir, yaxşıca qarışdırılır, 200 qrama yaxın alma və ya başqa meyvələr sürtkəcdən keçirilir, yulaf sıyığının üzərinə qoyulur. Üzərinə 1 xörək qaşığı xırdalanmış qoz, badam və ya yerfındığı səpilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Normal çəkidə qalmaq üçün bəzi pəhrizlər
28 dekabr 2016
30 yaşdan yuxarı xanımlar üçün pəhriz resepti
28 dekabr 2016
Detoks proqramı
29 dekabr 2016
Toyuqlu saray plovu
14 yanvar 2017
Yaşıl mərci salatı
16 yanvar 2017
Boxça kababı
29 yanvar 2017
"Təravətləndirici pəhriz" haqqında müzakirə