Ballı portağal dondurması

  • Müəllif: redaktr
  • Tarix: 29 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 795
  • 0 rəy

 Ballı portağal dondurması
Lazım olan ərzaqlar
- 0,5 kq vanilli dondurma
- 2 xörək qaşığı portağal sukatı və ya mürəbbəsi
- 50 qram tünd şokolad
- 3 xorək qaşığı portağal şirəsi
- 1 portağal
- 1 çay qaşığı bal
- 4 xörək qaşığı kofe
 Hazırlanması
Dondurma otaq tempraturunda yumşaldılır.Portağal şirəsi və bal qarışdırılır,şokolad iri parçalara bölünüb kofeyə qatılır və hamısı bir yerdə əridilir.
Dondurmanın üçdə ikisini balla qarışdırıb hazırlanan məhsula əlavə edilir.
Dondurma qəlibinin içərisinə alt mərtəbədən vanilli dondurma 3 sm hündürlükdə qoyulur,üzərinə portağal şirəsi qatılan dondurmadan əlavə edilir,üzərinə isə portağal sukatı və ya mürəbbəsi qoyulur.Soyuducunun dondurma gözündə 1 gecə saxlanılır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"Ballı portağal dondurması" haqqında müzakirə