Ballı portağal dondurması
Lazım olan ərzaqlar
- 0,5 kq vanilli dondurma
- 2 xörək qaşığı portağal sukatı və ya mürəbbəsi
- 50 qram tünd şokolad
- 3 xorək qaşığı portağal şirəsi
- 1 portağal
- 1 çay qaşığı bal
- 4 xörək qaşığı kofe
Hazırlanması
Dondurma otaq tempraturunda yumşaldılır.Portağal şirəsi və bal qarışdırılır,şokolad iri parçalara bölünüb kofeyə qatılır və hamısı bir yerdə əridilir.
Dondurmanın üçdə ikisini balla qarışdırıb hazırlanan məhsula əlavə edilir.
Dondurma qəlibinin içərisinə alt mərtəbədən vanilli dondurma 3 sm hündürlükdə qoyulur,üzərinə portağal şirəsi qatılan dondurmadan əlavə edilir,üzərinə isə portağal sukatı və ya mürəbbəsi qoyulur.Soyuducunun dondurma gözündə 1 gecə saxlanılır.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
OXŞAR MƏQALƏLƏR
Vanilli dondurma resepti
15 yanvar 2017
Ballı meyvəli dondurma
15 yanvar 2017
Portağal sukatının hazırlanması
15 yanvar 2017
Təbii otaq ətirlərinin hazırlanması
28 dekabr 2016
“Bahar təravəti” salatı
15 yanvar 2017
Yeni il içkiləri - Almalı qlintveyn
22 yanvar 2017
Yeni il süfrəsi üçün dadlı içki
29 yanvar 2017
Vişnəli keks
15 yanvar 2017
Portağal tortu
15 yanvar 2017
"Ballı portağal dondurması" haqqında müzakirə