Aşağıdakı qidalar xərçəng hüceyrələrinin əmələ gəlməsinə və inkişafına səbəb ola bilir

Aşağıdakı qidalar xərçəng hüceyrələrinin əmələ gəlməsinə və inkişafına səbəb ola bilir

Aşağıdakı qidalar xərçəng şişini qidalandırır və onların böyüməsinə səbəb olur. Onkoloji xəstələr hansı qidalardan imtina etməlidirlər? Bəzi qida maddələri xərçəng şişinin qidalanmasına səbəb olur....

Qibiskus çayı və onun faydaları

Qibiskus çayı və onun faydaları

Qibiskus çayı və onun faydalarıÇin qızılgülündən dəmlənən çayın faydaları barədə eştmisinizmi? Çin qızılgülü (qibiskus) ən çox sevilən otaq bitkilərindən biridir. Bu bitkinin faydaları barədə yəqin...

Hiperlordoz nədir?

Hiperlordoz nədir?

Hiperlordoz nədir? Lordoz onurğa sütununun önə doğru əyilməsi səbəbindən meydana çıxan bir vəziyyətdir. Lordoz xəstəliyi zamanı xəstənin duruşundan fərqlilik gözlə görüləcək qədər nəzərə çarpır. Bu...

Meyvə çayları və onun faydaları

Meyvə çayları və onun faydaları

Meyvə çayları və onun faydaları Meyvə çayı meyvə, gilmeyvə və onların yarpaqlarından dəmlənən çaydır. Meyvə çayının tərkibində müxtəlif efir yağları var. Bu çayı isti və soyuq halda içmək olur. Bu...

Behçet xəstəliyi

Behçet xəstəliyi

Behçet xəstəliyi Bu xəstəlik Türk həkimi Hulusi Behçet tərəfindən 1937 ildə tibb elminə daxil edilmişdir. Xəstəlik özünü ağızda, cinsi orqanlarda, dəridə əmələ gələn, tez-tez təkrarlanan yaralarla və...

Almanlar tərəfindən 3 sadə  məhsuldan hazırlanan  dərman...

Almanlar tərəfindən 3 sadə məhsuldan hazırlanan dərman...

Bu dərmanın tərkibi 3 sadə məhsulun qarışımından hazırlanıb, amma, onun orqanizmə faydası çox böyükdür. Dərmanı ilk dəfə Almaniyada...Bu dərmanın resepti almanlar tərəfindən düşünülüb. Dərmanın...

Qara yemişan çayı və onun faydaları

Qara yemişan çayı və onun faydaları

Qara yemişanın yarpaq və meyvəsinin həm təzəsindən, həm də qurudulmuşundan hazırlanan çay eyni təsirə malikdir. Qara yemişan çayından il boyu istifadə etmək üçün onun meyvəsini və yarpaqlarını...

Şüyüd toxumu, şüyüd toxumunun müalicəvi faydaları və qəbul edilmə qaydaları

Şüyüd toxumu, şüyüd toxumunun müalicəvi faydaları və qəbul edilmə qaydaları

Şüyüd toxumu, şüyüd toxumunun müalicəvi faydaları və qəbul edilmə qaydaları Şüyüd toxumunun biokimyəvi tərkibi çox zəngindir. Bu biokimyəvi birləşmələr orqanizm üçün çox faydalıdır. Şüyüd toxumunun...

Göbələk xəstəliyi zamanı xalq təbabəti

Göbələk xəstəliyi zamanı xalq təbabəti

Göbələk xəstəliyi zamanı xalq təbabətiXalq təbabəti vsitəsilə dırnaqlardakı göbələk xəstəliyindən xilas olmağın yolları Dırnaqlardakı göbələk xəstəliyindən xalq təbabəti vasitəsilə birdəfəlik xilas...

Dəfnə yarpağının faydaları və müalicəvi xüsusiyyətləri

Dəfnə yarpağının faydaları və müalicəvi xüsusiyyətləri

Dəfnə yarpağının faydaları və müalicəvi xüsusiyyətləri * Dəfnə yarpağı ən dadlı qida qatqılarından sayılır. Onun özünəməxsus ətri qida dadlandırıcısı kimi bütün dünya mətbəxində istifadə olunur. Buna...

Hansı qidaları acqarına yemək orqanizm üçün zərərlidir?

Hansı qidaları acqarına yemək orqanizm üçün zərərlidir?

Hansı qidaları acqarına yemək orqanizm üçün zərərlidir? 1. Sitrus meyvələriSitrus meyvələrinin tərkibində çoxlu meyvə turşuları var. Bu səbəbdən də oları acqarına yemək olmaz. Meyvə turşuları mədənin...

Ağrı hissinə uyğun olaraq hansı orqanınızın xəstə olduğunu öyrənin!

Ağrı hissinə uyğun olaraq hansı orqanınızın xəstə olduğunu öyrənin!

Ağrı hissinə uyğun olaraq hansı orqanınızmın xəstə olduğunu öyrənin! Ağrıya görə diaqnozu necə qoymaq olar? Ağrı hissi hamının duyduğu bir hissdir. Xəstə orqan yerləşdiyi nahiyəyə uyğun olaraq...