Marketlərdə satılan ən təhlükəli tərəvəzin hansı olduğunu bilirdinizmi?
Bu barədə bakteriologiya üzrə professor Jozef Peninqton məlumat verib. Onun müşahidələri kahının yetərincə yuyulmadığı halda yarpaqların üstü salmonella və müxtəlif sporlarla dolu oluğunu sübut etmişdir.
Mütəxəssislər sağlamlığını qoruyub saxlamaq istəyən adamlara diqqətli olmağa və ciddi təhlükəsizlik tədbirləri almağa səsləyir. Ekspertlər kahını xoşlayan adamlara onu yeməzdən əvvəl dəfələrlə yumağı və onu saxladıqda ehtiyatlı olmağı məsləhət bilir.
Mütəxəssislərin fikrincə isə ən təhlükli kahı marketlərdə satılan kahılardır. Çünki onların saxlanılması zamanı bakteriya və mikrobların sayı daha da artaraq çoxala bilir.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.
"Marketlərdə satılan ən təhlükəli tərəvəzin hansı olduğunu bilirdinizmi?" haqqında müzakirə