“ Banan zərifliyi”

  • Müəllif: elnare
  • Tarix: 15 yanvar 2017
  • Baxış sayı: 1 204
  • 0 rəy

  "Banan zərifliyi".
Lazım olan ərzaqlar:
2 banan, 1\2 stəkan 20% qaymaq, ¼ plitka şokolad.
Hazırlanması:
Bananları təmizləyin, çəngəllə əzin, püre halına gətirin. Üzərinə qaymaq tökərək eynicinsli kütlə alınana qədər qarışdırın.
Bananlı püreni fincanlara tökün və soyumaq üçün 1-2 saat buzdolabına qoyun.
Soyumuş pürenin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş sokoladı səpin və şokolad dilimləri ilə bəzəyib masaya verin.
Bu portalda yerləşdirilmiş bütün məqalələr peşəkar həkim tərəfindən yazılıb. Saytımızdan hər hansı məlumat götürdükdə hipper-link ilə istina vacibdir https://immunitet.az/.

"“ Banan zərifliyi”" haqqında müzakirə