Qaynar Məqalələr

Souslu-dadlı döş əti qızartması

dana

Souslu-dadlı döş əti qızartması.
Lazım olanlar:
* 500 qram döş əti
* 1 xörək qaşığı smetan
* kəklikotu, duz, istiot, pul bibər
* suxari
* duru yağ.
Bulaşdırmaq üşün:
* 1 iri stəkan un
* 1 ədəd yumurta.
Toyuğun döş əti uzunsov kəsilir və bir qaba yığılır. Üzərinə ədviyyatlar, suxari və smetan tökülüb yaxşıca qarışdırılır və ətlər bu sousda 30 dəqiqə saxlanılır.
Tavaya duru yağ əlavə edilib, yaxşı qızdırılır. Ətlər əvvəlcə yumurtaya sonra isə una batırılıb qaynar tavada qızardılır.
Nuş olsun!

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

portagalli-2

Portağallı kişmişli keks

Portağallı kişmişli keks Lazım olanlar: * 3 yumurta * 1 stəkan şəkər tozu * 1 …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev