Qaynar Məqalələr

Almalı dondurma

almali dondurma

Almalı dondurma.
Lazım olanlar:
– 3 ədəd alma
– 1 armudu stəkan şəkər tozu
– 1 iri stəkan qırmızı şərab
– 1 çubuq darçın
– 6 ədəd qoz
– 6 ədəd dondurma.
Hazırlanması :
Almaların qabıqları soyulur, üst tərəfindən qapaq şəklində kəsilir, çəyirdəkləri çıxarılır. 10 sm dərinliyində tavada düzülüb üzərinə şəkər tozu və qırmızı şərab tökülür. Almalar yumşalsın deyə zəif xodda bişirilir. Almalar tam yumşaldıqda tava odun üstündən götürülür, soyumağa qoyulur. Almalar boşqaba qoyulur, içərisinə otaq şəraitində yumşaldılmış dondurma doldurulur, üzərinə almaların qapaq şəklində kəsilmiş hissəsi əlavə edilir. Tavada qalan sous almaların üstünə əlavə edilib, soyuducuya qoyulur. Zövqə görə darçın və qozla bəzədilir.

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

portagalli-2

Portağallı kişmişli keks

Portağallı kişmişli keks Lazım olanlar: * 3 yumurta * 1 stəkan şəkər tozu * 1 …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev