Qaynar Məqalələr

“ Banan zərifliyi”

banan

“ Banan zərifliyi”.
Lazım olan ərzaqlar:
2 banan, 1\2 stəkan 20% qaymaq, ¼ plitka şokolad.
Hazırlanması:
Bananları təmizləyin, çəngəllə əzin, püre halına gətirin. Üzərinə qaymaq tökərək eynicinsli kütlə alınana qədər qarışdırın.
Bananlı püreni fincanlara tökün və soyumaq üçün 1-2 saat buzdolabına qoyun.
Soyumuş pürenin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş sokoladı səpin və şokolad dilimləri ilə bəzəyib masaya verin.

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

kak

Kakaolu keks

  Kakaolu keks Lazım olanlar: * 3 ədəd yumurta * 1 stəkan şəkər tozu * …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev