Qaynar Məqalələr

Pendırli sousda balıq.

0987

Pendırli sousda balıq.
Lazım olan ərzaqlar: 500 qr balıq filesi, 400 qr brokkoli, ½ stəkan 10% qaymaq, 50 qr rəndələnmiş pendir, ½ stəkan limon şirəsi, şüyüd, bitki yağı, duz, ağ istiot.
Hazırlanma qaydası: Balıq filesini porsiya tikələrinə kəsin, duzlayıb istiotlayın, üzərinə limon şirəsi səpin və 15 dəqiqə dincə qoyun. Balığı tavada qızardın, üzərinə qaymaq tökərək 5 dəqiqə isidin. Balığı götürün, qalan qaymağı, rəndələnmış pendiri və xırda doğranmış şüyüdü əlavə edin. Qatılaşana qədər qarışdırın. Ayrıca brokkoloni qızardın. Balığı brokkolı və pendir sousu ilə masaya verin.

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

makarna

Sobada toyuqlu makaron

  Sobada toyuqlu makaron. Lazım olanlar: * 3 ədəd toyuq budu * 500 qram makaron …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev