Qaynar Məqalələr

Təravətləndirici pəhriz

pehr

Təravətləndirici pəhriz
Bu pəhrizi tərəvəz mövsümündə, ay ərzində həftədə iki dəfə saxlamaq məsləhət görülür.
Səhər yeməyi: 1stəkan qatıq və ya 1 çay qaşığı bal qatılmış 1 stəkan ilıq su.
İkinci səhər yeməyi: (saat 10.00) 1 stəkan meyvə şirəsi və ya  meyvə və ya tərəvəzlər
Nahar: təzə tərəvəzlərdən yaşıl salat (qöy soğan, sarımsaq, qırmızı turp, xiyar, cəfəri, şüyüd, ispanaq, kələm və s.) və 1 stəkan meyvə şirəsi.
Şam yeməyi: 1 xörək qaşığı yulaf yarması (herkiles) 3 xörək qaşığı ilıq suda 12 saat islatmaya qoyulur. Süfrəyə verməzdən əvvəl 1 xörək qaşığı bal, yarımstəkan şirə və ya 1 limonun suyu əlavə edilir, yaxşıca qarışdırılır, 200 qrama yaxın alma və ya başqa meyvələr sürtkəcdən keçirilir, yulaf sıyığının üzərinə qoyulur. Üzərinə 1 xörək qaşığı xırdalanmış qoz, badam və ya yerfındığı səpilir.

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

qis

Orqanizmi qışa necə hazırlamalı

Orqanizmi qışa necə hazırlamalı. İsti yay fəsli öz yerini sərin və küləkli payıza verdikcə havalar …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev