Qaynar Məqalələr

CAVANLAŞDIRMA RESEPTLƏRİ

cavan

CAVANLAŞDIRMA RESEPTLƏRİ.

Buğdanı hamımız tanıyırıq. O bir sutka ərzində suda qalsa əhəmiyyətli gücü 100 dəfə artır.

Aşağıdakı orqanizm üçün xeyirli reseptlərə kim 2 həftə əməl etsə, onun nəinki bədən müqaviməti artacaq, hətta həyata baxışı da dəyişiləcək.
Qoz ləpəsinin 1 kiloqramının üstünə soyuq su töküb, soyuducunun alt gözündə 2 həftə saxlayın, gün ərzində 2 dəfə qarışdırın. 2 həftə sonra qoz istifadəyə yararlı vəziyyətə düşür. Səhər və axşam 3 qoz yeyilir. Bu resept sizə yeni gümrahlıq gətirəcək, toxumalarınızı cavanlaşdıracaq, immun sisteminizi yüksəldəcək, əsəblərinizi sakitləşdirəcək, sümük toxumanızı möhkəmləndirəcək.
Maddələr mübadiləsini normallaşdıran içkilər.
Sizə asan başa gələn və maddələr mübadiləsini yaxşılaşdırıb, çəkini aşağı salan resept təqdim edirəm.
Birinci resept:
Yuyulub yaxşı qurulanmış, 7 pay quşarmudunun üzərinə 3 pay cigitrkən əlavə edilir və 2 dolu stəkan qaynar su tökülüb su hamaında 10 dəqiqə dəmlənir. Sonra dəmləməni odun üstündən götürüb, ağzını kip bağlayaraq 3-4 saat üstü örtülü saxlanılır. Daha sonra ikiqat tənzifdən süzüb, gün ərzində 4 saatdan bir içmək lazımdır.
İkinci resept:
Kefirin üzərinə toz şəklində olan qırmızı acı bibər, zəncəfil və sarıkök ( hərəsindən yarım çay qaşığı) əlavə olunur. Bu resept bədəndə olan piyləri əridir, aclıq hissini aradan qaldırır. Dietoloqların əksəriyyəti bu resepti öz xəstələrinə məsləhət görürlər.
Üçüncü resept:
Nanə yarpağının qurusu, təzə xiyar, iri limon, 1 çay qaşığı zəncəfili blenderdə üyüdüb, üzərinə 2 litr su əlavə olunur. Soyuducunun alt gözündə saxlanılır gün ərzində 1 dəfə yarım stəkan içilir.
Dördüncü resept:
Bir dilim zəncəfili sürtkəcdən keçirib üzərinə qaynar su tökülür, zəif xodda dəmlənir. Üzərinə bal və təzə limon şirəsi əlavə olunub, şüşə qaba tökülərək ağzı kir örtülür, yarım saatdan sonra tənzifdən süzülür. Sonra gün ərzində su ilə birlikdə az-az içilir.
Beşincı resept:
İki stəkan qaynar suya 2 çay qaşığı yaşıl çay əlavə olunub 5-7 dəqiqə dəmlənir, sonra içinə iki qaşıq darçın və zəncəfil əlavə olunur. İçki ətirli olsun deyə üstünə qərənfil yarpağ və darçın əlavə edilir. Qarışığı yenidən odun üstünə qoyub qaynayan kimi göturulür və bal əlavə edilir. Alınan bitki çayını gündə 4-5 dəfə yarın stəkan içmək lazımdır.

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

qis

Orqanizmi qışa necə hazırlamalı

Orqanizmi qışa necə hazırlamalı. İsti yay fəsli öz yerini sərin və küləkli payıza verdikcə havalar …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev