Qaynar Məqalələr

Tərəvəzlərin içində bişən mantı

manti 2

13084057_1014284601983234_1986194740_n

Tərəvəzlərin içində bişən mantı
Xəmir üçün:
– 3 yumurta
– 0,5 çay qaşığı duz
– 300 qram un
İçlik üçün:
– döyülmüş ət
– azca döyülmüş soğan
– duz, istiot
Hazırlanma qaydası:
1. Xəmiri yayılıb 10-12 sm enində kəsilir, kəsilmiş lentşəkilli xəmirin yarısına ət qoyulur.
2. Xəmir yarısına kimi qatlanır.
3. Xəmir rulet şəklində burulur.
4. Əldə edilən qizilgülə oxşayan xəmiri bişirmək üçün “yastıq”-ın hazırlanması.
5. Soğan yarımhalqa şəklində doğranır, yer kökü sürtkəcdən keçirilir. Bolqar bibəri dördbucaqlı şəkildə doğranır, üzərinə badımcan, pomidor halqa şəklində düzülür, duz-istiot səpilir. Bunların üzərinə duru yağ əlavə olunub biz az bişirilir, sonra “qızılgüllər” həmin tavaya düzülür, yarısına qədər su tökülür, qapağı örtülüb bişirilir. Nuş olsun!!!

immunitet.az

loading...

Məsləhət Görürük

makarna

Sobada toyuqlu makaron

  Sobada toyuqlu makaron. Lazım olanlar: * 3 ədəd toyuq budu * 500 qram makaron …

Яндекс.Метрика

Designed by F.Aliyev